Looking For Anything Specific?

Morutan Galatasaray / Galatasaray A Morutan Mujdesi Becali Acikladi - Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran.

Morutan Galatasaray / Galatasaray A Morutan Mujdesi Becali Acikladi - Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran.. Türkiye, galatasaray'ın steaua bükreş formasını giyen olimpiu morutan'ı gündemine aldığını takvi̇m'den öğrendi. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Galatasaray yönetimi, transerin en çok konuşulan ismi morutan için girişimlerini sürdürürken, rumen yıldızın 10 milyon euro'yu bulan maliyeti nedeniyle aceleci olmama kararı aldı. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Öğrendiklerini yazın unutmaması için öneriler. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Galatasaray, morutan için 8 milyon euroyu gözden çıkardı.

Fcsb Nin Sahibi Gigi Becali Morutan Icin Terim E Haber Verin
Fcsb Nin Sahibi Gigi Becali Morutan Icin Terim E Haber Verin from www.cumhuriyet.com.tr
Galatasaray'a transferde müjdeli bir haber. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Galatasaray, 22 yaşındaki rumen 10 numara olimpiu morutan'ı kadrosuna katmak istiyor. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Morutan galatasaray ile anlaştı. dediği iddia edildi.

Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor.

Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Kulüp başkanı gigi becali de açıklamalarda bulundu. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz. Devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettiren galatasaray, süper lig'in 26. Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Fatih terim'in morutan'ı istediği doğru. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran. Fcsb başkanı becali, galatasaray'ın peşinde olduğu morutan için (%99 galatasaray'da ifadelerini kullandı.

Devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettiren galatasaray, süper lig'in 26. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı. Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor.

Olimpiu Morutan Galatasaray A Transfer Olmak Isterim
Olimpiu Morutan Galatasaray A Transfer Olmak Isterim from cdn.sporx.com
Galatasaray yönetimi, transerin en çok konuşulan ismi morutan için girişimlerini sürdürürken, rumen yıldızın 10 milyon euro'yu bulan maliyeti nedeniyle aceleci olmama kararı aldı. Türkiye, galatasaray'ın steaua bükreş formasını giyen olimpiu morutan'ı gündemine aldığını takvi̇m'den öğrendi. Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Galatasaray, 22 yaşındaki rumen 10 numara olimpiu morutan'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran.

Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti.

Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz. Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde. Öğrendiklerini yazın unutmaması için öneriler. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran. Galatasaray yönetimi, transerin en çok konuşulan ismi morutan için girişimlerini sürdürürken, rumen yıldızın 10 milyon euro'yu bulan maliyeti nedeniyle aceleci olmama kararı aldı. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan.

Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Galatasaray'a transferde müjdeli bir haber. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi.

G Saray A Yeni Rumen Aday Galatasaray Da Morutan Yerine Dennis Man Hedefi Web Aslan Galeri
G Saray A Yeni Rumen Aday Galatasaray Da Morutan Yerine Dennis Man Hedefi Web Aslan Galeri from m.webaslan.com
Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti. Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada. Avrupa'dan elenmemizle birlikte morutan'ı satacağım. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor.

Olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, galatasaray'ın ve fatih terim'in ilgisinin olduğu doğru.

Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettiren galatasaray, süper lig'in 26. Galatasaray'a transferde müjdeli bir haber. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Türkiye, galatasaray'ın steaua bükreş formasını giyen olimpiu morutan'ı gündemine aldığını takvi̇m'den öğrendi. Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran.

Posting Komentar

0 Komentar